Wenkbrauwen

Ombre Powderbrow

De powder brow techniek is een meesterwerk van precisie in de schoonheidswereld, en bij VANTIEL Beauty begrijpen we de wetenschap erachter als geen ander. Deze methode vereist expertise en vakmanschap om wenkbrauwen te creëren die niet alleen krachtig zijn, maar ook onmiskenbaar indruk maken.

Onze specialist gebruikt geavanceerde apparatuur om met uiterste zorgvuldigheid pigment aan te brengen in microscopisch kleine huidpuncties. Hierdoor ontstaat een subtiel schaduweffect dat lijkt op zorgvuldig aangebrachte wenkbrauw make-up. De powder brow techniek combineert kunst en wetenschap om de structuur en dimensie van je wenkbrauwen op maat te verbeteren.

De Hair Stroke Techniek, is een geavanceerde methode om prachtige wenkbrauwen te creëren die er natuurlijk uitzien. Met behulp van fijne naaldjes worden dunne hairstrokes op de huid aangebracht, die op echte wenkbrauwhaartjes lijken. Deze techniek resulteert in vollere en mooi gedefinieerde wenkbrauwen met een subtiele en authentieke uitstraling.

Deze techniek is ideaal voor mensen die weinig tot geen wenkbrauwhaartjes hebben.

Hairstroke wenkbrauwen

Vrijblijvend

Consult

OMBRE/POWDER BROWS

Inclusief tweede behandeling

Touch up 6 tot 12 maanden

Touch up 1 tot 1,5 jaar

Touch up 1,5 tot 2 jaar

€ 315,-

120,-

190,-

270,-

Hairstroke techniek

Inclusief tweede behandeling

Touch up 6 tot 12 maanden

Touch up 1 tot 1,5 jaar

Touch up 1,5 tot 2 jaar

€ 315,-

120,-

190,-

270,-

Boek nu je afspraak!