MesoBo-tox

MesoBo-tox is dé ultieme huidverjongingstrend, die zorgt voor een algehele, super subtiele huidversteviging en egalisatie.

MesoBo-tox is dé huidverjongingstrend van het moment! Het is een algehele behandeling die je huid revitaliseert, verstevigt en verbetert. We brengen een gepersonaliseerde mix van botulinetoxine en hyaluronzuur van VANTIEL Beauty aan met behulp van microneedling.

Wat kun je verwachten van MesoBo-tox?

 • Huidverstrakking: Door de toevoeging van botulinetoxine (Botox) gaat je huid er niet alleen gladder en rustiger uitzien, maar wordt het ook verstevigt. Dit zul je na ongeveer 5 dagen goed zien!

 • Egale huid: De cocktail van botulinetoxine en hyaluronzuur geeft je huid een extra egale structuur, textuur en tint.

 • Collageenboost: De microneedles van de Dermapen4 stimuleren direct de aanmaak van collageen. Dit zul je na een paar dagen echt zien. Je huid wordt voller en jonger.

 • Zweetloos door het leven: Het gebruik van botulinetoxine zorgt er voor dat de zweetproductie (hyperhidrose) word gereguleerd waardoor zweten in het gezicht verleden tijd is!

Veelgestelde vragen over MesoBo-tox

Zie ik direct resultaat? Ja, je zult direct een mooie frisse huid zien. Maar na ongeveer 5 dagen ga je echt huidverstrakking en -verbetering merken.

Doet het pijn? De behandeling kan als pijnlijk ervaren worden. Maar er word voor de behandeling altijd een verdovingscreme aangebracht, zodat je de behandeling ook echt als prettig ervaart.

Ben ik rood na de behandeling?

Ja, je zult wat rood zijn. Maar de roodheid zal de dag na de behandeling weer verdwenen zijn.

Hoe vaak moet ik deze behandeling doen?

Je kunt deze behandeling 1 keer doen. Maar wil je het resultaat behouden, dan raden we aan om deze om de 3 maanden te doen. De MesoBo-tox wordt ook vaak afgewisseld met een normale microneedle behandeling. Onze professional kan vrijblijvend een behandelplan voor je maken.

Lees hier onder de voor en nazorg voor deze behandeling.

VOORZORG

 • Probeer blootstelling aan de zon een week tot de behandeling te beperken.

 • Stop tot op een week voor de behandeling met het gebruik van actieve ingrediënten zoals retinol of AHA’s (fruitzuren)

 • Hydratatie: Zorg ervoor dat je huid goed gehydrateerd is voor de behandeling.

 • Zorg ervoor dat je geen ontstekingen of infecties op je huid hebt voordat je de behandeling ondergaat. (De huid wordt met het voorafgaande consult goed gecheckt om samen tot een juist behandelplan te komen!)

Voor en nazorg MesoBo-tox

NAZORG

 • Direct en tot 48 uur na de MesoBo-tox behandeling dien je zweten (sporten), zware inspanning, hete baden / douches / sauna en haarkleuring te vermijden.

 • Na de MesoBo-tox behandeling mag je het behandelde gebied op de dag zelf niet reinigen.

 • Wacht 24-48 uur met het aanbrengen van make-up.

 • Probeer directe blootstelling (zonder UV-bescherming) met de zon de eerste 2 weken zoveel mogelijk te vermijden.

 • Breng na 24 uur dagelijks een UV-bescherming aan van minimaal SPF30 of hoger. Gebruik hiervoor uitsluitend een SPF creme op fysische (mineralen) basis. Breng deze op zonnige dagen elke twee uur opnieuw aan. Vergeet het gebied rond de ogen niet. Gebruik hiervoor een UV-beschermer.

 • Vermijd iedere vorm van exfoliatie / scrubben voor minimaal 7 dagen en in ieder geval totdat de huid geen tekenen van gevoeligheid meer vertoont.

 • Gebruik na de eerste 24 uur het speciaal ontwikkelde Hyaluronzuur serum van VANTIEL Beauty. als de huid volledig hersteld is 48-72 uur na de behandeling kun je weer jouw gebruikelijke skincare aanbrengen in combinatie met het hyaluronzuur serum. Voor een extra boost kun je na 5 dagen beginnen met het aanbrengen van retinol.


Krijg nu gratis het Hyaluronzuur serum bij het boeken van een pakketdeal van 2 MesoBo-tox behandelingen!

VANTIEL Beauty hyaluronzuur serum hydrateert diep, vermindert fijne lijntjes en rimpels, en bevordert een soepele, jeugdige huid. Het trekt vocht aan en houdt het vast, waardoor de huid voller, steviger en stralender wordt.

mEsobo-tox

Met 100% hyaluronzuur & Botox

2 behandelingen (pakketdeal inclusief gratis 30ml hyaluronzuur serum van VANTIEL Beauty)

€ 220,-

400,-