Microneedling


Wat is Microneedling?

Microneedling is een geavanceerde huidbehandeling die de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid stimuleert. Bij VANTIEL Beauty passen we deze effectieve techniek toe met behulp van een pen met fijne naaldjes die microscopisch kleine gaatjes in de huid maken.

Hoe werkt het?

Tijdens de microneedling behandeling worden de microscopische gaatjes in de huid gecreëerd, waardoor het natuurlijke genezingsproces van de huid wordt geactiveerd. Dit stimuleert de productie van collageen en elastine, essentiële eiwitten die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Bovendien bevordert microneedling de opname van huidverzorgingsproducten, waardoor de effectiviteit van serums en crèmes wordt verhoogd.

Wat zijn de voordelen?

Microneedling biedt tal van voordelen, waaronder:

 1. Verbetering van de huidtextuur: Het vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes, rimpels, littekens en grove poriën, waardoor de huid gladder en egaler wordt.

 2. Stimulatie van collageenproductie: Door de natuurlijke collageenproductie te stimuleren, helpt microneedling de huid steviger en veerkrachtiger te maken, waardoor tekenen van veroudering worden verminderd.

 3. Verheldering van de teint: Het bevordert de celvernieuwing en stimuleert de bloedcirculatie, wat resulteert in een stralendere, jeugdigere teint.


Wat kun je verwachten?

Direct na de behandeling kan de huid er rood uitzien en licht geïrriteerd aanvoelen, vergelijkbaar met een milde zonnebrand. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Na verloop van tijd zul je merken dat je huid gladder, steviger en stralender wordt, met een verbeterde teint en textuur.

Bij VANTIEL Beauty streven we ernaar om elke klant een op maat gemaakte microneedling ervaring te bieden, afgestemd op hun individuele huidbehoeften en doelen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe microneedling jouw huid kan transformeren!

Lees hier onder de voor en nazorg voor deze behandeling.

VOORZORG

 • Probeer blootstelling aan de zon een week tot de behandeling te beperken.

 • Stop tot op een week voor de behandeling met het gebruik van actieve ingrediënten zoals retinol of AHA’s (fruitzuren)

 • Hydratatie: Zorg ervoor dat je huid goed gehydrateerd is voor de behandeling.

 • Zorg ervoor dat je geen ontstekingen of infecties op je huid hebt voordat je de behandeling ondergaat. (De huid wordt met het voorafgaande consult goed gecheckt om samen tot een juist behandelplan te komen!)

Voor en nazorg Microneedling

NAZORG

 • Direct en tot 48 uur na de microneedling dien je zweten (sporten), zware inspanning, hete baden / douches / sauna en haarkleuring te vermijden.

 • Na de microneedling behandeling mag je het behandelde gebied op de dag zelf niet reinigen.

 • Wacht 24-48 uur met het aanbrengen van make-up.

 • Probeer directe blootstelling (zonder UV-bescherming) met de zon de eerste 2 weken zoveel mogelijk te vermijden.

 • Breng na 24 uur dagelijks een UV-bescherming aan van minimaal SPF30 of hoger. Gebruik hiervoor uitsluitend een SPF creme op fysische (mineralen) basis. Breng deze op zonnige dagen elke twee uur opnieuw aan. Vergeet het gebied rond de ogen niet. Gebruik hiervoor een UV-beschermer.

 • Vermijd iedere vorm van exfoliatie / scrubben voor minimaal 7 dagen en in ieder geval totdat de huid geen tekenen van gevoeligheid meer vertoont.

 • Gebruik na de eerste 24 uur het speciaal ontwikkelde Hyaluronzuur serum van VANTIEL Beauty. als de huid volledig hersteld is 48-72 uur na de behandeling kun je weer jouw gebruikelijke skincare aanbrengen in combinatie met het hyaluronzuur serum. Voor een extra boost kun je na 5 dagen beginnen met het aanbrengen van retinol.


Krijg nu gratis het Hyaluronzuur serum bij het boeken van een pakketdeal van 6 microneedling behandelingen!

VANTIEL Beauty hyaluronzuur serum hydrateert diep, vermindert fijne lijntjes en rimpels, en bevordert een soepele, jeugdige huid. Het trekt vocht aan en houdt het vast, waardoor de huid voller, steviger en stralender wordt.

microneedling/dermapen

Met 100% hyaluronzuur

3 behandelingen (pakketdeal)

6 behandelingen (pakketdeal inclusief gratis 30ml hyaluronzuur serum van VANTIEL Beauty)

€ 99,-

287,-

574,-